
Салат "Дике озеро"
Цей салат підходить всім любителям морепродуктів. На смак салат виходить ніжний, приємний солодко – солонуватий, з яскраво вираженим ароматом морської капусти і крабових паличок. Любителі гострого можуть проперчити деякі шари салату червоним або чорним меленим перцем. Для приготування потрібно мала кількість інгредієнтів, але при цьому салат має прекрасний смак і надає користь людському організму. Останній шар кукурудзи в салаті майонезом не змащують. Готовий салат ставлять у холодильник на 15 – 20 хвилин, щоб він просочився. Подається в охолодженому вигляді або кімнатної температури, в салатниці або в іншій підходящій ємності.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pickled Seaweed
200 г.
Heinz Canned Sweet Corn 400ml
380 г.
Vodnyi Svit Oceanic Crab Sticks 220g
240 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Salt Egypt
за смаком
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
за смаком
Preparation steps
01
Варені яйця порізати кубиками.
02
Крабові палички також нарізати кубиками.
03
На дно салатниці викласти морську капусту, змастити тонким шаром майонезу.
04
Зверху викласти крабові палички і змастити майонезом.
05
На крабові палички викласти яйця, трохи посолити.
06
На яйця викласти кукурудзу, трохи змастити майонезом. Шари повторити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores