Салат "Грандж" із пікантною заправкою - Image

Салат "Грандж" із пікантною заправкою

Number of servings: 3Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Сьогодні ми вам дуже радимо приготувати салат "Грандж" із пікантною заправкою. Набір продуктів, який необхідний для даної страви не дуже складний. Та й часу на приготування цього салату у вас піде небагато. Враховуючи ці переваги, салат ще і буде приємним сюрпризом для вас і ваших близьких. Цей салат незвичайний завдяки поєднанню простих інгредієнтів і пікантної заправки. Він дуже поживний. Заправка на основі майонезу, огіркового розсолу і французької гірчиці відмінно об'єднають в єдину команду всі інгредієнти салату. Дуже пікантно ця команда разом із зернами гірчиці буде похрустувати у вас на зубах. Салат відмінно підійде до гарніру з рису. Вийде дуже смачно!

Ingredients for the recipe

Borges Apple Vinegar 250ml
110.20 - 134.00

Borges Apple Vinegar 250ml

250 ml

Ingredients

Borges Apple Vinegar 250ml

30 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

3 г.

Oxo Good Grips Cut & Keep Silicone Onion Saver

1 шт.

Argal York Sandwich Ham

150 г.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

3 шт.

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

85 г.

Salt Egypt

5 г.

Una Mustard in Grains 20g

15 г.

Diana-M Pickled Cucumber 650g

2 шт.

Hortex cutted grean beans 400g

150 г.

Spice Black Pepper Ground

5 г.

Oliyar Refined Sunflower Oil 1l

30 г.

Preparation steps

01

Для початку відварити квасолю в підсоленій воді до готовності, коли вона буде готова - одразу з окропу перекласти її у крижану воду для збереження кольору на 1 хвилину, потім воду злити, квасолю викласти на паперовий рушник, щоб непотрібна вода стекла. Таким чином, стручкова квасоля готова. Тепер підготувати цибулю. Почистити її та порізати тонкими напівкільцями. Далі необхідно замаринувати цибулю. Для маринаду теплу кип'ячену воду з'єднати з яблучним оцтом, цукром та сіллю, залити цибулю та залишити маринуватися хвилин 10. Після цього, воду злити. Маринована цибуля готова.

02

Тепер яйця та майонез (2 столові ложки) збити вінчиком. На соняшниковій олії обсмажити тонкі омлети із отриманої яєчно-майонезної суміші. Всього виходить 5 тонких яєчних млинців.

03

Шинку також нарізати смужками. Солоні огірки також нарізати смужками такого ж розміру як і шинка. З'єднати підготовлені огірки, шинку, шматочки яєчних млинців. Перемішати.

04

Підготувати заправку для салату. З'єднати майонез, французьку гірчицю у зернах, огірковий розсіл. Перемішати всі компоненти вінчиком. Посолити та поперчити заправку за смаком. Ще раз перемішати. Заправка готова. Додати до салату мариновану цибулю та сручкову квасолю. Заправити салат. Ретельно, але акуратно, перемішати всі інгредієнти, дати салату настоятися півгодини, а вже потім можна подавати до столу.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min