Різото з запеченими помідорами - Image

Різото з запеченими помідорами

Number of servings: 2Cooking time: 2 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Різото - це одна із самих популярних страв італійської кухні. Головний її інгредієнт - рис, тому успіх приготованого Вами різото великою мірою залежить від вибору сорту рису. Рис вибирайте дрібнозерновий, короткий і круглозернистий. Найчастіше використовується рис сорту арборіо. Цей сорт дозволяє в процесі приготування страви домогтися кремової консистенції. Різото можна робити із самими різними добавками. У запропонованому рецепті це помідори черрі, запечені в духовці, в'ялені помідори, консервована кукурудза і сир пармезан, який додають для більшої "кремовості". Особливість різото, приготованого за цим рецептом, в тому, що на останньому етапі приготування страву відправляють у духовку.

Ingredients for the recipe

Ukrpole Marinated Cherry Tomatoes 540ml
88.50

Ukrpole Marinated Cherry Tomatoes 540ml

540 ml

Ingredients

Ukrpole Marinated Cherry Tomatoes 540ml

7 шт.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

4 ч. л.

Garlic

1 зубчик

Basil in Pot

10 г.

Kuhne Dried Tomatoes 340g

60 г.

Steamed Rice

250 г.

Homemade Butter

25 г.

Red Onion

1 шт.

Kotanyi Natural Saffron 12g

0,25 ч. л.

Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l

275 мл.

Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%

75 г.

Sterilgarda Alimenti Whipped Cream 35% 200g

1 ст. л.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Heinz Canned Sweet Corn 400ml

100 г.

Preparation steps

01

Помідори промити, розрізати на дві половинки, викласти на деко, змащене олією, зрізом вгору. Присипати сіллю і перцем. Скропити олією зверху, посипати дрібно нарізаним часником, посипати листям базиліка, змоченими в олії. Поставити в духовку на 10-15 хвилин.

02

Подрібнити в блендері 10 г. в'ялених помідорів, морську сіль і 2 ч. л. оливкової олії.

03

Покласти вершкове масло в каструлю, поставити на вогонь, розтопити масло, викласти в каструлю подрібнену цибулю, обсмажити. Додати до цибулі рис, перемішати, щоб масло покрило рис. Додати вино і подрібнений шафран, довести суміш до кипіння. По закінченню 5 хвилин, додати томатну пасту з блендера, а також влити 340 мл. окропу. Додати сіль і перець за смаком.

04

Додати в каструлю помідори із духовки, 50 г. в'ялених помідорів, кукурудзу, ретельно перемішати, довести до кипіння. Перелити в нагріту форму, поставити на 35 хвилин у духовку, при температурі 180ºС.

05

Додати в різото тертий пармезан, перемішати, поставити в духовку ще на 5 хвилин. Перед подачею додати вершки.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min