Різото з шампанським, креветками і гребінцями - Image

Різото з шампанським, креветками і гребінцями

Number of servings: 2Cooking time: 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Різото з шампанським, креветками і гребінцями - цікавий варіант приготування різото. Дуже важливо правильно вибрати сорт рису для цієї традиційної італійської страви. Рис підійде дрібнозерновий, короткий і круглозернистий. Головне в приготуванні різото - спосіб приготування рису. Тепер докладніше про спосіб. Додавати в рис бульйон потрібно порціями, поступово, помішуючи, даючи час кожній порції бульйону вбратися в рис. Так ви зможете домогтися кремової консистенції різото. Для ще більшої "кремовості" на останньому етапі приготування у страву додають тертий пармезан. Різото з морепродуктами виходить смачним і ніжним. До того ж виглядає страва ефектно і нарядно.

Ingredients for the recipe

Homemade Butter
605.00

Homemade Butter

per 1 kg

Ingredients

Homemade Butter

2 ст. л.

Auchan Green Onions Bundle 75g

50 г.

Steamed Rice

120 г.

Taittinger Nocturne White Dry Champagne 12.5% 0.75l

200 мл.

Food Studio Chicken Broth 500ml

400 мл.

Fresh Frozen Scallops 10/15

230 г.

Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%

50 г.

Peeled Boiled-Frozen Shrimps 31/50

100 г.

Preparation steps

01

Розігріти сковороду з вершковим маслом на середньому вогні. Всипати подрібнену цибулю, обсмажувати протягом 1 хвилини. Додати рис, обсмажувати ще 2 хвилини.

02

Влити в сковороду шампанське, продовжувати готувати, поки рідина не випарується, при цьому постійно помішуючи.

03

Поступово вливати бульйон, постійно змішуючи, давати рідині випаровуватися, протягом 15 хвилин.

04

Додати в рис креветки і гребінці, готувати ще 5 хвилин. Додати за смаком сіль і перець, додати тертий пармезан.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min