
Рисові биточки з грибами
Любите рис і шукаєте різні варіанти його приготування? Приготуйте з рису биточки з грибами. Смачна і швидка в приготуванні страва. Ви витратите ще менше часу, якщо від вчорашньої вечері залишився відварений рис. Рис для цієї страви краще вибирати круглозернистий і крохмалистий. Замість борошна для обвалювання можна використовувати панірувальні сухарі або манну крупу. Рисові биточки з грибами можна подавати з гарніром або як самостійну страву, наприклад, зі сметаною, з соусом бешамель або вершковим соусом. Перед подачею на стіл прикрасьте страву зеленню.
Ingredients
Рис
400 г.
Гриби печериці
200 г.
Яйця
2 шт.
Цибуля ріпчаста
1 шт.
Крохмаль
1 ч. л.
Соняшникова олія
за смаком
Cіль
за смаком
Чорний мелений перець
за смаком
Борошно
100 г.
Preparation steps
01
Рис відварити до готовності.
02
Печериці промити й нарізати дрібними кубиками.
03
Цибулю очистити від лушпиння та дрібно нарізати.
04
Цибулю і печериці обсмажити на соняшноковій олії. У процесі смаження посолити за смаком.
05
У мисці змішати рис, гриби, яйце і крохмаль. Додати за смаком сіль і перець, добре перемішати.
06
Потім з фаршу сформувати биточки, обваляти їх у борошні і обсмажити на олії з обох сторін.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores