Рататуй по-прованськи - Image

Рататуй по-прованськи

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Рататуй - це традиційна французька страва. І собою являє страву з баклажанів, перців і кабачків, запечених в духовці. Рататуй відразу ж нагадує нам про однойменний мультфільм Рататуй, де щурик Реммі азартно і весело готував цю знамениту страву. Сьогодні ми пропонуємо вам рататуй по-прованськи приготувати в якості вечері. Адже, така легка і смачна страва обов'язково вам підніме настрій після важкого дня. Помідори і баклажани зададуть основну живильну нотку страві. Кабачки додадуть страві ніжності і м'якості. Перець, часник, розмарин, петрушка і фенхель доповнять страву новою нотою пікантності. І саме ці трави нададуть той незвичайний ароматний запах страві.

Ingredients for the recipe

Pink Tomato in Packing
89.10 - 113.40

Pink Tomato in Packing

per 1 kg

Ingredients

Pink Tomato in Packing

5 шт.

Packaged Eggplants

2 шт.

Squash

1 шт.

Bell Pepper

1 шт.

Packed Onion from 3kg

1 шт.

Garlic

2 шт.

Nature's Way Fennel Seed 480mg 100 capsules

за смаком

Rosemary

за смаком

Kotanyi Chopped Basil 9g

за смаком

Badia Garlic and Parsley 141.7g

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

за смаком

Preparation steps

01

Солодкий перець нарізати маленькими кубиками, подрібнити цибулю, а також фенхель.

02

Обсмажити нарізані цибулю і фенхель на сковороді в олії, після додати до них перець. Обсмажувати протягом 5-7 хвилин.

03

На 3 помідорах зробити насічку хрестом, залити окропом, протримати їх протягом 3 хвилин, після зняти шкірку. Подрібнити помідори, додати в пательню.

04

Влити також в пательню половину консервованих помідорів. Зменшити вогонь, тушкувати протягом 15 хвилин, при цьому додати сіль і перець за смаком, а також розмарин і базилік.

05

Нарізати на кружечки 2 помідори і баклажани, а також кабачок.

06

У форму для випікання вилити половину соусу з пательні, викласти овочі чергуючи їх між собою, посипати зверху дрібно нарізаним часником і петрушкою, скропити олією, накрити зверху фольгою.

07

Випікати в розігрітій до 200°C духовці 45 хвилин, після зняти фольгу, готувати ще 15 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min