
Печиво з гарбуза
Якщо ви обожнюєте, просто не можете жити без солодкого, то такий каприз можна зробити корисним. Як? Звісно, додавши в основу який-небудь корисний інгредієнт, а точніше фрукт або овоч. У даному рецепті запропоновано додати такий корисний і, на жаль, рідко використовуваний нами інгредієнт, як гарбуз. Він також, крім користі, додасть прекрасний помаранчевий колір. До процесу приготування можете залучити дітей. Не сумнівайтеся, їх дуже захопить вирізати тісто різноманітними формочками. За смаком можна додати лимонний сік, улюблені горіхи, родзинки, шоколадні крихти, імбир (тут головне не переборщити), гарбузове або інші насіння, кунжут, мед.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Olkom Stoloviy Margarine 82.2%
50 г.
Top Grade Wheat Flour
150 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
80 г.
Hokkaido Pumpkin
100 г.
Preparation steps
01
Яйце розбити, додати цукор і розтерти. Маргарин розтопити. Борошно просіяти і додати до маргарину, відразу ж перемішуючи. Додати борошняну суміш до яєчної.
02
Духовку розігріти до 200°C. Гарбуз нарізати шматочками, викласти на деко і запікати 25 хвилин. Потім дістати, охолодити, подрібнити в блендері і додати в тісто. Духовку не охолоджувати.
03
Тісто замішати, розкатати в «ковбаску» і нарізати. Деко застелити пергаментним папером, викласти печиво, поставити в духовку і випікати близько 12-15 хвилин. Після охолодження можна присипати цукровою пудрою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores