Картопляний салат по-весняному - Image

Картопляний салат по-весняному

Number of servings: 3Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Скільки б не казали про користь і шкоду картоплі, а посперечатися з тим, що в молодій картоплі ціла гора вітаміну С, не можна. Як і у редисці, і у зеленій цибулі. Так що навесні цей салат буде дуже доречним, що б поповнити свій організм вітамінами після зимового авітамінозу. Злегка підсмажені ароматні горіхи нададуть страві не лише незвичності смаку, але і підкинуть пару-трійку найпотрібніших саме вам корисних речовин, а в поєднанні із заправкою з гірчиці, меду і лимонного соку ви отримаєте просто незабутнє задоволення. Найприємніше, що такі кухонні експерименти дуже часто стають вашими найулюбленішими.

Ingredients for the recipe

Young Potatoes
15.60 - 16.02

Young Potatoes

per 1 kg

Ingredients

Young Potatoes

500г

Radish

300г

Walnut

100г

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

4 ст.л.

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml

3 ст. л.

Auchan Green Onions Bundle 75g

50г

Vinnytsia Mustard 125g

1 ч.л.

Litniy Med Honey 750g

1 ч.л.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Картоплю очистити і відварити. Поки гаряча нарізати на кружечки і залити маринадом із суміші рослинної олії, лимонного соку, гірчиці, меду і залишити на годину.

02

Цибулю подрібнити, редиску нарізати кружечками.

03

Горіхи підсмажити на сухій сковороді і подрібнити. З'єднати всі інгредієнти з картоплею, перемішати і подавати.

04

Крім редиски (або замість неї), до цього салату можна додати свіжий огірок і стебла селери.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min