Картопляний крем-суп з тофу - Image

Картопляний крем-суп з тофу

Number of servings: 2Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Звичайно, скажете ви, такий буденний картопляний суп для нас не дивина. Але наскільки ж він все таки зручна страва, особливо, коли хочеться чого-небудь гаряченького та смачного. Безумовно, використання тофу в крем-супі надасть йому певної родзинки і ви захочете скуштувати його ще не зготувавши повністю. Тофу визнаний одним з найпопулярніших продуктів Китаю та Японії, проте господині інших країн використовують його на своїх кухнях із задоволенням. Крім того, він містить велику кількість білків і часто його називають «м’ясом без кісток». Така корисність та незвичайність даного продукту не може не дивувати. В поєднанні з духмяною картопелькою та букетом запашної зелені, цей компонент робить нашу страву надзвичайно поживною та енергетично наповненою. Тому, якщо бажаєте отримати море позитивних емоцій та масу вітамінів та мінералів – ця страва саме для вас!

Ingredients

Картопля

200 г

Цибуля

20 г

Тофу

100 г

Вершкове масло

5 г

Бульйонний кубик

20 г

Вода

200 мл

Молоко

100 мл

Суміш перців

2 г

Сіль

за смаком

Петрушка

10 г

Preparation steps

01

Картоплю очистити, нарізати і поставити варити. Додати дрібно нарізану цибулю

02

Додати масло, воду, кубик курячого бульйону, сіль і тушкувати 8 до 10 хвилин. Розім'яти в суп тофу.

03

Коли картопля буде м'якою, подрібнити суп у блендері, додати гарячого молока. Подавати посипавши свіжомеленим перцем і зеленню петрушку.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Lo Mein

Lo Mein

1

30 min

Картопляний крем-суп з тофу – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua