Свинячі відбивні з яблуками - Image

Свинячі відбивні з яблуками

Number of servings: 6Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

До вашої уваги представлений рецепт, в основі якого зовсім не нове, але дуже і дуже смачне поєднання запеченого м'яса з фруктами. М'ясо чудово поєднується не з усіма фруктами, але яблука до нього підходять ідеально. І якщо ви все-таки вирішили його приготувати, то прийміть до уваги декілька порад, які ви можете використовувати під час приготування... Яблука краще брати твердих кисло-солодких сортів. Перед тим, як поставити м'ясо в духовку на кожному шматочку можна зробити надрізи, щоб м'ясо краще пропеклося і залишилося соковитим. А якщо після запікання залишилося трохи соку, то на його основі можна зробити соус і подати разом з м'ясом.

Ingredients

Свинина

1 кг

Яблука

500 г

Сир твердий

300 г

Перець чорний мелений

за смаком

Сіль

за смаком

італійські трави

за смаком

Preparation steps

01

Свинину нарізати шматочками, кожен з яких злегка відбити. Посипати шматочки сіллю, травами і перцем. Розігріти сковороду і обсмажити шматочки м'яса до напівготовності.

02

Яблука помити, очистити, нарізати скибочками. Деко змастити оливковою олією і викласти на нього м'ясо. Зверху на м'ясо покласти скибочки яблук.

03

Духовку розігріти до 220 градусів. Сир натерти на крупній тертці. Посипати на яблука сир, поставити деко в духовку і запікати близько 10 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Свинячі відбивні з яблуками – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua