Порційні пироги - Image

Порційні пироги

Number of servings: 4Cooking time: 45 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Порційні пироги - дуже смачне і ситне блюдо, яке подобається своїм чудовим смаком і апетитним зовнішнім виглядом. Часу на приготування цих пирогів витрачається зовсім не багато, і всі продукти доступні. Начинка може бути м'ясною, овочевою або з грибами. При подачі в кожну дірочку м'ясного пирога можна покласти по чайній ложці сметани і посипати дрібно нарізаним кропом. Цей порційний пиріг сподобається всім домочадцям і друзям і стане одним з головних і улюблених страв будь-якого застілля.

Ingredients for the recipe

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
339.00

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

250 ml

Ingredients

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

1 ст. л.

Argal York Sandwich Ham

150 г.

Leek

1 стебло

Garlic

3 часточки

Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g

250 г.

Dr. Oetker Corn Starch 30g

1 ст. л.

Food Studio Chicken Broth 500ml

200 мл.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

50 мл.

Parsley 70g

1 пучок

Rud Leaf Frozen Dough

2 листа

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

1 шт.

Preparation steps

01

Шинку, часник, петрушку, курку і порей дрібно нарізати. Зняти капелюшки з грибів, середньо нарізати.

02

Обсмажити шинку, часник і порей до тих пір, поки цибуля не стане м'якою.

03

Додати шампіньйони, тушкувати близько 2 хвилин, акуратно помішуючи, поки гриби не стануть м'якшими.

04

Змішати кукурудзяне борошно з двома столовими ложками бульйону. Додати до грибів разом з рештою бульйону. Довести до кипіння на великому вогні, готувати 1 хвилину, акуратно помішуючи, до легкого загустіння.

05

Додати вершки, кип'ятити ще хвилину, зняти з вогню, додати м'ясо і петрушку. Добре перемішати.

06

Розігріти духовку до 200°С. Взяти 4 формочки об'ємом близько 300 мл. З кожного листа тіста вирізати по 2 кришечки. Розділити м'ясну суміш між усіма формами і поставити їх на деко.

07

Прикрити "кришечками" з тіста заповнені форми. Притиснути, щоб запечатати края і зробити в центрі невеликий отвір. Змастити тісто збитим яйцем.

08

Випікати пироги 20 хвилин до золотистого кольору кришечки.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min