
Пиріжки по-колумбійськи
Колумбійська кухня вважається однією з найсмачніших у світі. Тут домінують боби і кукурудза, рис, картопля, а також безліч овочів і спецій, які часто використовуються в самих різноманітних комбінаціях з м'ясом і морепродуктами. Звичний для європейців хліб у колумбійської кухні зустрічається рідко та коштує досить дорого, тому його замінюють кукурудзяними коржами з начинками з м'яса, рису, картоплі і сиру. Пиріжки по-колумбійськи, із запропонованим рецептом оригінальної начинки, виходять з неповторним і вишуканим смаком. Перед подачею на стіл пиріжки викладають на тарілку з паперовою серветкою, щоб прибрати зайве масло.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Sto Pudiv Corn Flour 500g
350 г.
Akvulya Still Water 2l
600 мл.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Packed Potatoes
1 шт.
Onion
1 шт.
Spice Paprika Ground
1 ч. л.
Garlic
2 зубчики
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
2,5 ст. л.
Eco Roman Cumin 15g
1 ч. л.
Kotanyi Red Sweet Pepper 35g
1 шт.
Myasnyy Somelye Rabbit Minced
350 г.
Preparation steps
01
Змішати кукурудзяне борошно, теплу воду, оливкову олію і сіль. Замісити тісто. Обернути поліетиленовою плівкою і дати настоятися 20 хвилин.
02
Закип'ятити воду. Додати нарізану кубиками картоплю і варити до м'якості, близько 5 хвилин.
03
Нагріти сковороду з оливковою олією. Смажити цибулю 5 хвилин. Додати солодкий перець і смажити ще 2 хвилини.
04
Додати різаний часник, томатну пасту, тмін, сіль. Перемішати, додати фарш, обсмажити 10 хвилин.
05
Додати в картопляне пюре. Посолити і поперчити.
06
Тісто розділити на окремі порції. З кожної порції зліпити коржик. На кожен коржик покласти начинку. З'єднати краї і придавити їх виделкою. Смажити пиріжки з двох боків до золотистого кольору.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores