
Пікантна картопля із оселедцем і сиром
У кулінарії існує так багато різних рецептів приготування картоплі, що страви з неї можна готувати хоч кожен день і жодного разу не повторитися. Рецепти існують найрізноманітніші: як для вишуканої вечері, так і для звичайних сімейних посиденьок. Наш рецепт відмінно підходить для останнього варіанту. Адже, коли страва з картоплі і оселедця була неактуальною? Смачно, ситно і так по-домашньому - ось як можна охарактеризувати цю страву. У простоті і легкості і полягає "родзинка" цієї страви. Не забудьте цікаво її прикрасити перед подачею. Ну і, звичайно ж, їсти її, поки вона гаряча і не охолола. Усім смачного!
Ingredients
Картопля
600 г.
Оселедець
200 г.
Цибуля зелена
50 г.
Перець чорний мелений
за смаком
Сіль
за смаком
Олія рослинна
30 мл.
Сир
40 г.
Preparation steps
01
Картоплю помити, очистити і відварити в підсоленій воді до готовності. Злити воду, охолодити картоплю і нарізати часточками. Філе оселедця нарізати шматочками.
02
До картоплі додати перець. Сир нарізати скибочками або кубиками. Духовку розігріти до 180°C градусів. Зелену цибулю помити, просушити і дрібно нарізати.
03
Форму змастити олією. На дно форми викласти картоплю, а в центрі - оселедець. Зверху вкрити все сиром. Поставити форму в духовку і запікати близько 10-15 хвилин. При подачі посипати зеленою цибулею.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores