
Пьянті
Пьянті - це страва, яка представляє собою запечену яловичину в сметані і яловичому бульйоні. Для приготування страви краще вибрати грудинку. Найціннішою частиною яловичої грудинки є її ядро, де присутній жировий прошарок, а також грудинная кісточка. Страви з ядра грудинки виходять дуже смачними, соковитими і ароматними. Страви, приготовані з яловичої грудинки найчастіше подають разом з гарнірами: відварні, смажені і тушковані блюда з овочів, грибів, круп'яних і макаронних виробів. Пьянті разом з гарніром подаються гарячими, так як остигле блюдо втрачає і в смаку, і в консистенції.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
500 г.
Homemade Butter
2 ст.л.
Top Grade Wheat Flour
1 ч. л.
KhMZ Sour Cream 20%
100 мл.
Food Studio Beef Broth 500ml
100 мл.
Garlic
7 шт.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Яловичину нарізати шматочками по 50 г. Обсмажити м'ясо на сковороді в олії, влити сметану, тушкувати до готовності.
02
Борошно трохи підсмажити в окремій сковороді, розбавити бульйоном.
03
Влити борошняну суміш в сковороду з м'ясом. Варити протягом 8-10 хвилин постійно помішуючи. Додати сіль за смаком, а також подрібнений часник.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores