
Перець, фарширований капустою
Існує велика кількість варіантів начинки для фаршированого перцю. Начинка може бути і м'ясною, і вегетаріанською. У складі нашої страви є м'ясний фарш. Це, втім, традиційний інгредієнт для фарширування перцю. Особливість даного рецепту в тому, що для начинки перцю пропонується використовувати нашатковану соломкою і тушковану до м'якості з додаванням томатної пасти капусту. Поряд з двома головними інгредієнтами для начинки: м'ясним фаршем і капустою використовується також попередньо подрібнені й обсмажені морква і ріпчаста цибуля. Сподобалася ідея з капустою? Справа за Вами. Готуйте із задоволенням і їжте з апетитом!
Ingredients
Перець солодкий
10 шт.
Капуста
1 кг.
Фарш м'ясний
700 г.
Цибуля
1 шт.
Морква
2 шт.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Соняшникова олія
за смаком
Томатна паста
за смаком
Preparation steps
01
Моркву натерти, цибулю нарізати невеликими шматочками. Тушкувати в сковороді до м'якості. Додати фарш, посолити і поперчити.
02
Капусту нашаткувати тонкою соломкою, покласти в глибоку сковороду, посолити, додати томатну пасту, тушкувати до м'якості.
03
Змішати капусту з фаршем, морквою і цибулею. Перець помити, видалити плодоніжки і насіння, помістити в окріп для бланшування. Після окропу обдати холодною водою.
04
Нафарширувати перці капустяною сумішшю. Томатну пасту розвести водою, додати сіль, цукор і залити перці. Тушкувати 20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores