Пельмені в бульйоні з овочами - Image

Пельмені в бульйоні з овочами

Number of servings: 5Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Пельмені в бульйоні з овочами - варіант першого блюда, причому варіант швидкий і ситний, що дозволяє урізноманітнити асортимент перших страв у раціоні Вашої родини. Блюдо абсолютно нескладне в приготуванні і виручить Вас у випадку, коли часу на приготування мало. Овочеві інгредієнти: картопля, морква і цибуля в поєднанні з пельменями в ароматному бульйоні дозволять Вам нагодувати своїх близьких смачним, ситним обідом або вечерею.

Ingredients for the recipe

Akvulya Still Water 2l
11.50 - 25.50

Akvulya Still Water 2l

2 l

Ingredients

Akvulya Still Water 2l

1,5 л.

Dumplings

500 г.

Carrots

1 шт.

Packed Potatoes

3 шт.

Onion

1 шт.

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l

3 ст. л.

Bay Leaf

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Овочі помити, очистити від шкірки. Картоплю нарізати невеликими кубиками.

02

Моркву і цибулю порізати на дрібні шматочки, трохи підсмажити на сковороді.

03

У киплячу підсолену воду відправити варитися картоплю, через 5 хвилин додати обсмажені цибулю з морквою, і через 5 хвилин всипати пельмені.

04

Довести бульйон до кипіння, накрити кришкою і залишити варитися на 10 хвилин.

05

За пару хвилин до готовності всипати в бульйон спеції і прикрити кришкою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min