Печиво "Каштани" - Image

Печиво "Каштани"

Number of servings: 15Cooking time: 45 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Печиво "Каштани" - оригінальний, цікавий рецепт, за яким виходить смачне, що тане в роті, ніжне пісочне печиво. Із запропонованої кількості інгредієнтів у Вас вийде приблизно 40 штук: продуктів йде невелика кількість, а печива виходить досить багато. Зверніть увагу на те, що в рецепті використовуються відварні жовтки. На останньому етапі приготування замість подрібнених горіхів готове печиво за бажанням можна обваляти в присипці з вафельних коржів, натерши їх на дрібну тертку. Можна застосувати і кокосову стружку. Приготуйте суперпісочні "Каштани", порадуйте близьких домашньою випічкою, ще раз здивувавши їх своїми кулінарними здібностями.

Ingredients for the recipe

Homemade Butter
605.00

Homemade Butter

per 1 kg

Ingredients

Homemade Butter

250 г.

Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg

6 шт.

KhMZ Sour Cream 20%

3 ст. л.

Vash Tsukor Sugar 10kg

250 г.

Auchan Vanilla Sugar 8g

2 ч. л.

Dobryk Baking Powder

2 ч. л.

7 Flour 1kg

250 г.

Hazelnut

150 г.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

5 ст. л.

Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g

3 ст. л.

Preparation steps

01

Варені яєчні жовтки розтерти з маслом (200 г.).

02

Додати сметану і перемішати.

03

Додати цукор (50 г.) і ванільний цукор, перемішати.

04

Додати розпушувач і борошно, замісити тісто.

05

Сформувати з тіста невеликі коржики.

06

У центр кожного коржика покласти горіх.

07

Сформувати кульку, розміром з волоський горіх.

08

Деко застелити папером для випічки, викласти кульки, поставити в духовку. Випікати при температурі 180°C протягом 25 хвилин.

09

Для приготування глазурі масло (50 г.), цукор (200 г.), какао і молоко довести до кипіння і кип'ятити, поки цукор повністю не розчиниться.

10

Решту горіхів подрібнити.

11

Готове печиво вмочити в теплу глазур.

12

Потім обваляти в горіхах.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min