Печиво "Каштани" - Image

Печиво "Каштани"

Number of servings: 15Cooking time: 45 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Печиво "Каштани" - оригінальний, цікавий рецепт, за яким виходить смачне, що тане в роті, ніжне пісочне печиво. Із запропонованої кількості інгредієнтів у Вас вийде приблизно 40 штук: продуктів йде невелика кількість, а печива виходить досить багато. Зверніть увагу на те, що в рецепті використовуються відварні жовтки. На останньому етапі приготування замість подрібнених горіхів готове печиво за бажанням можна обваляти в присипці з вафельних коржів, натерши їх на дрібну тертку. Можна застосувати і кокосову стружку. Приготуйте суперпісочні "Каштани", порадуйте близьких домашньою випічкою, ще раз здивувавши їх своїми кулінарними здібностями.

Ingredients for the recipe

Ingredients

Homemade Butter

250 г.

Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg

6 шт.

KhMZ Sour Cream 20%

3 ст. л.

Vash Tsukor Sugar 10kg

250 г.

Auchan Vanilla Sugar 8g

2 ч. л.

Dobryk Baking Powder

2 ч. л.

7 Flour 1kg

250 г.

Hazelnut

150 г.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

5 ст. л.

Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g

3 ст. л.

Preparation steps

01

Варені яєчні жовтки розтерти з маслом (200 г.).

02

Додати сметану і перемішати.

03

Додати цукор (50 г.) і ванільний цукор, перемішати.

04

Додати розпушувач і борошно, замісити тісто.

05

Сформувати з тіста невеликі коржики.

06

У центр кожного коржика покласти горіх.

07

Сформувати кульку, розміром з волоський горіх.

08

Деко застелити папером для випічки, викласти кульки, поставити в духовку. Випікати при температурі 180°C протягом 25 хвилин.

09

Для приготування глазурі масло (50 г.), цукор (200 г.), какао і молоко довести до кипіння і кип'ятити, поки цукор повністю не розчиниться.

10

Решту горіхів подрібнити.

11

Готове печиво вмочити в теплу глазур.

12

Потім обваляти в горіхах.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min