
Папрікаш
Раді представити вашій увазі прекрасну страву під назвою папрікаш. Вона готується з усіма звичних, простих, але в той же час корисних продуктів. Папрікаш - це ситна, класична страва австрійської та угорської кухні. Папрікаш "по-правильному" готують з курки. А в старовину курячий папрікаш готували виключно з дорослих курей, що надавало страві більш насичений смак. В даний час для приготування папрікашу використовують всі види м'яса. У даному рецепті ми будемо використовувати свиняче м'ясо. Вийде дуже ситно, смачно і ароматно. Папрікаш дуже добре подавати з галушками або макаронними виробами. Можна також їсти папрікаш з якимось-небудь салатом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Natural Chops Pork
700 г.
Packaged Green Peppers
2 шт.
Pink Tomato in Packing
3 шт.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
1 ст. л.
Garlic
6 зубчиків
Onion
1 шт.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Sliced Red Paprika
за смаком
7 Flour 1kg
1 ст. л.
Salad Sunflower Oil 500ml
за смаком
KhMZ Sour Cream 20%
1 ст. л.
Preparation steps
01
Свинину нарізати середніми кубиками. Розігріти в сотейнику масло і обсмажити свинину.
02
Порізати цибулю і додати до м'яса. Смажити, помішуючи.
03
Нарізати і додати перець. Тушкувати 5 хвилин.
04
Порізати кубиками помідори і подрібнити часник в часниковому пресі.
05
Покласти все в блюдо і залити водою. Приправити сіллю, перцем і паприкою. Тушкувати 20 хвилин під кришкою.
06
Для соусу змішати сметану з томатною пастою і додати борошно. Збити, щоб не було грудочок, після чого влити соус у папрікаш і тушкувати ще 10 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores