
Гострий цибульний соус
Як відомо, в багато які страви цибулю додають для приємного аромату. Хоча вона і не надто насичена і концентрована, але це навіть на краще. Адже такий аромат не в'їдається, проте все таки викликає бажання спробувати страву. Думаємо, в соусі цибуля теж відіграє дуже важливу роль. Крім аромату вона надає ще й гарний смак. Як відомо, м'ясо дуже любить цибулю, тому такий соус можна подавати і до м'яса, і до гарніру теж. Тому що томат-пюре - це досить універсальний томат, який буде до речі скрізь. Ну а цибуля тільки чудово доповнить весь соус. Тільки не захоплюйтеся - адже він досить гострий, але якщо в міру - то дуже смачний.
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
1 ст. л.
Homemade Butter
2 ст. л.
Onion
2 шт.
Mutti Tomato Puree 500g
2 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Pripravka Dill Spices 10g
20 г.
Akvulya Still Water 2l
400 мл.
Vinegar 9% 1l
1 ст. л.
Preparation steps
01
Муку підсмажити на маслі і розвести водою.
02
Цибулю почистити, нарізати маленькими шматочками і протушкувати. Додати томат-пюре, сіль, перець і оцет.
03
Додати посічену зелень і з'єднати з соусом. Проварити 5 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores