Гостра ковбасна солянка - Image

Гостра ковбасна солянка

Number of servings: 4Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Головне достоїнство цього рецепта солянки у швидкості її приготування, при збереженні необхідних смакових якостей. Пов'язано це з тим, що вариться солянка на на м'ясному бульйоні, а на воді, але виходить досить наваристою, адже основним її компонентом є ковбаса: варена або сирокопчена. Чим більше видів ковбаси використовується, тим краще. Незважаючи на назву солянки, кожна господиня самостійно регулює бажану гостроту страви. Готова солянка має кислувато-гострий смак, дуже ситна і неймовірно ароматна. При подачі її на стіл в кожну тарілку додають ложку сметани або майонезу, оливки або маслини. Зверху солянку можна прикрасити часточкою лимона і зеленню.

Ingredients for the recipe

Packed Potatoes
55.20

Packed Potatoes

per 1 kg

Ingredients

Packed Potatoes

5 шт.

Packed Onion from 3kg

1 шт.

Yatran Stolichna High Grade Boiled Sausage

300 г.

Carrots

1 шт.

Pickled Cucumbers

200 г.

Auchan Canned Tomatoes with Greens 3l

200 г.

Aro Sliced Olives 4250ml

150 г.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

за смаком

Preparation steps

01

Зняти з помідорів шкірку. Розігріти сковороду з олією на вогні, обсмажити попередньо нарізану цибулю і натерту моркву, до золотистого кольору.

02

Додати в сковороду до цибулі і моркви нарізану ковбасу, після, подрібнені помідори.

03

Поставити на вогонь каструлю з водою, покласти очищену і нарізану картоплю, довести до готовності. Додати в каструлю з картоплею суміш зі сковороди. Варити протягом 5 хвилин, після чого додати нарізані огірки разом з рідиною, і оливки також разом із маринадом з банки.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min