
Оладки з грушами, мигдалем і корицею
Оладки родом з дитинства. Усі ми прекрасно пам'ятаємо як нам подобалося об'їдатися смачною випічкою зі згущеним молоком. Але у той час ми не знали, що дуже багато видів цих смачних перекусів ми ще не спробували. Пропонуємо надолужити згаяне і насолодитися абсолютно новим видом оладок з грушами, мигдалем і корицею. Звучить смачно і багатообіцяюче. Повірте, очікування виправдаються повною мірою, і більше того, перевершать їх. З усієї різноманітності рецептів приготування оладок, ми зупинилися на цьому. Тому що складно утриматися від соковитої, ніжної смакоти з грушею і прянощами. Відмінне частування для дітей і дорослих.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
200 г.
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
5 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Dr. Oetker Corn Starch 30g
10 г.
Baking Soda 500g
1 ч. л.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
100 мл.
Limmi Lemon Juice 125ml
10 мл.
Spice Cinnamon Ground
1 ч. л.
Pear
3 шт.
Akvulya Still Water 2l
200 мл.
Preparation steps
01
Для початку груші помити, видалити у фрукті серцевину і нарізати часточками.
02
Сформувати з груші пюре, подрібнивши у блендері. Отримане пюре, змішати з молоком.
03
В окремій посудині змішати цукор, борошно, крохмаль і корицю. У суху суміш влити грушеве пюре, підсипати, погашену лимонним соком соду. Перемішати.
04
Залишити суміш на 20 хвилин, накривши кришкою. Потім додати воду, і помішуючи довести до густої консистенції.
05
У сковорідку налити олію, розігріти і викласти оладки (по 1 ст. л. тіста). Обсмажити до утворення золотистої скоринки.
06
Для прикраси використати мигдалеві пелюстки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores