Морські гребінці з овочами - Image

Морські гребінці з овочами

Number of servings: 3Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Гребінці з овочами - смачне і корисне блюдо, готується дуже швидко. Морські гребінці є дієтичним продуктом, вони практично не містять жирів, до їх складу входить багато білків, мінеральних речовин, практично всі вітаміни групи В. Вживають їх в будь-якому вигляді: варять, смажать або маринують. Готувати гребінці дуже просто, головне при приготуванні не перетримати їх на вогні, інакше вони можуть вийти «гумовими». Страва з цього далекосхідного делікатесу з тонким ніжним смаком ідеально підійде для будь-якого святкового столу.

Ingredients

Гребінці морські

300 г.

Яйце куряче

0,5 шт.

Борошно кукурудзяне

за смаком

Цибуля зелена

6 стебел

Олія рослинна

1,5 ст. л.

Імбир

за смаком

Шпинат

15 ст. л.

Олія кунжутна

за смаком

Соус соєвий

за смаком

Помідори

4 ст. л.

Вино

1,5 ст. л.

Preparation steps

01

Розігріти в сковороді рослинну олію.

02

Висипати кукурудзяне борошно в миску, вбити до неї яєчний білок, перемішати. Обваляти гребінці в цій суміші. Обсмажити на сковороді протягом 1 хвилини.

03

Перекласти гребінці на тарілку, влити до олії на сковороді вино, соєвий соус, кунжутну олію, додати зелену цибулю, шпинат, нарізані скибочками помідори без насіння, а також порубаний імбир. Постійно помішуючи суміш, тушкувати протягом 3 хвилин. Потім змішати з гребінцями.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min