
Маринована капуста з буряком
Ingredients for the recipe
Ingredients
Shredded Young White Cabbage
2 кг.
Carrots
2 шт.
Beetroot
2 шт.
Garlic
10 шт.
Akvulya Still Water 2l
1,5 л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст. л.
Runa Vinegar 9% 0.75l
1 ст. л.
Salt Egypt
3 ст. л.
Pershyj Rjad Fragrant Peas Black Pepper 20g
1 ч. л.
Preparation steps
01
У каструлю налити воду, поставити на вогонь, довести до кипіння, додати у воду оцет, сіль і цукор. Перемішати, цукор повинен розтанути. Остудити суміш.
02
Моркву і буряк очистити, нарізати кружечками. Часник очистити і нарізати шматочками.
03
Капусту нарізати середніми шматочками. В окрему каструлю викласти шарами овочі, спочатку капусту, на капусту моркву і буряк, зверху часник і запашний перець, знову шар капусти, моркви і буряка, наприкінці має бути кілька шарів овочів. Залити шари підготовленим маринадом.
04
Накрити зверху пресом, залишити на 4-7 днів маринуватися. Після, перекласти в банки, зберігати в холодильнику. При подачі капусту нарізати маленькими шматочками.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)