
Цибулево-грибні кульки
Цибуля і гриби добре поєднуються один з одним. Ці два інгредієнти часто зустрічаються в грибних салатах, зажарках і навіть супах. Також з них можна приготувати чудову закуску - цибулево-грибні кульки. Кулінари рекомендують використовувати гриби портобелло. Портобелло - це різновид печериці, дуже популярний в ізраїльській та європейської кухні. Як і інші види грибів, портобелло дуже поживний і висококалорійний продукт, в ньому міститься велика кількість білка, багато вітамінів і мікроелементи мідь і селен. Готові цибулево-грибні кульки подаються як самостійна страва, із зеленню і зі світлим соусом: вершковим, часниковим, сметанним або просто з майонезом.
Ingredients
Горіхи волоські
400 г.
Гриби
200 г.
Помідори сушені
4 шт.
Паприка
2 ч. л.
Кінза
30 стебел
Петрушка
20 стебел
Перець червоний стручковий
1 шт.
Часник
1 шт.
Цибуля червона
4 шт.
Перець кайєнський
за смаком
Прянощі
за смаком
Preparation steps
01
Горіхи залити водою на 1 годину. Після чого, воду злити, горіхи висушити на паперовому рушнику. Помідори замочити у воді на 2 години, після також обсушити.
02
Змішати в блендері горіхи, паприку, гриби, помідори, часник, петрушку, кінзу, червоний і кайенский перець, нарізану цибулю. Подрібнити блендером до однорідної маси.
03
Масу з блендера скачати в кульки. Покласти на сушку на 8-24 години при температурі 40ºС, при цьому кілька разів необхідно перевернути.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores