Лимонний кисломолочний сир - Image

Лимонний кисломолочний сир

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Лимонний сир - це неймовірно смачний, ароматний, корисний, просто дивовижний десерт. Його можна використовувати як десерт, як крем для торта або як наповнювач для еклерів і кошичків. Щоб цедра віддала свій аромат, необхідно після її додавання до збитих яєць, дати отриманій масі настоятися півгодини. При приготуванні сиру також важливе ретельне проціджування для видалення цедри і нерозмішаного білка, інакше при тепловій обробці в кремі можуть з'явитися білі пластівці. Лимонний сир можна зберігати в холодильнику близько 3-х тижнів.

Ingredients for the recipe

Chicken Egg C0 1pc
4.80 - 4.95

Chicken Egg C0 1pc

50 g

Ingredients

Chicken Egg C0 1pc

3 шт.

Provence Lemons Tablecloth 120x136cm

3 шт.

Homemade Butter

125 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

250 г.

Preparation steps

01

Збити на водяній бані яйця, влити проціджений лимонний сік, додати також цедру.

02

Додати в каструлю цукор і масло. Перемішати, до однорідної маси.

03

Варити поки цукор не розчиниться, суміш повинна бути густою. Перекласти готову суміш у банки, закрити кришкою. Дати настоятися кілька годин. Зберігати в холодильнику.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min