Легкий салат із кальмарами - Image

Легкий салат із кальмарами

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

У Середні віки салат готували з цибулі, петрушки, часнику і м'яти. Зараз у цій страві використовують абсолютно всі сумісні за смаком продукти. У цьому рецепті горошок і кальмари вдало зійшлися у створенні легкого салату. Всього три інгредієнти здатні подарувати відмінний смак. Кальмари подарують організму солідну порцію білка, і засвоїться він швидко, на відміну від білка, що міститься у м'ясі. Зауважте, непогана альтернатива м'ясу, і готуються дуже швидко - всього 3 хвилини. "Морський женьшень" - таке прізвисько отримав морський делікатес за те, що є джерелом корисних мінералів і значущих для людини вітамінів. Не можна не відзначити, основний продукт салату - горошок, який вперше законсервували в Голландії.

Ingredients

Тушки кальмарів

600 г.

Цибуля

1 шт.

Майонез

2 ст. л.

Консервований горошок

100 г.

Preparation steps

01

Зварити кальмари: закип'ятити воду, заздалегідь підсолену, додати лавровий лист. Варити 2-3 хвилини. Дістати м'ясо. Остудити.

02

Нарізати кальмари соломкою. Викласти в ємність. Далі очистити цибулю. Нашаткувати. Додати до кальмарів.

03

Висипати в салат горошок. Заправити майонезом. Перемішати інгредієнти.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Легкий салат із кальмарами – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua