
Лагман по-домашньому
Лагман - традиційна перша страва середньоазіатської кухні зі спеціальної локшини, яловичини, овочів і прянощів. Смачний поживний суп знайшов своїх прихильників і в нашій країні, завдяки поєднанню прянощів, які не тільки надають страві незабутній запашний аромат, але приносять неоціненну користь нашому організму. Цибуля і часник відомі своїми бактерицидними, противірусними і антиоксидантними властивостями. Кріп містить солі кальцію калію, магнію, фосфору, заліза, ефірні масла. Кінза застосовується для заспокоєння болю, серцебиття і підвищення апетиту. А ось селера крім того, що містить вітаміни А, К, Е, тіамін і рібофламін, амінокислоти і ефірні масла, є потужним афродизіаком для чоловіків. Жінки - візьміть на замітку!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
600 г.
Onion
2 шт.
Carrots
2 шт.
Cykoria S.A. Ground Red Sweet Pepper Spice 20g
2 шт.
Celery Stalk
3 шт.
Napa Cabbage
7 листів
Salad Sunflower Oil 500ml
80 мл.
Garlic
2 зубчика
Cilantro 70g
за смаком
Dill 70g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Відварити локшину для лагмана як зазначено на упаковці.
02
Цибулю порізати півкільцями. Стебла селери порізати брусочками.
03
Солодкий перець і моркву порізати кубиками.
04
Кінзу і кріп промити і дрібно посікти.
05
Подрібнити листи китайської капусти.
06
Часник дрібно нарізати.
07
Яловичину нарізати середніми кубиками поперек волокон.
08
Цибулю обсмажити на олії до золотистого кольору. Додати м'ясо і смажити до рум'яної скоринки.
09
Додати до м'яса моркву і тушкувати ще 3 хвилини.
10
Додати інші овочі, перемішати і тушкувати протягом 8 хвилин.
11
Викласти зелень, часник і долити гарячої води. Посолити і поперчити за смаком. Варити на середньому вогні 10 хвилин.
12
Викласти в тарілку гарячу локшину, зверху викласти соус і посипати подрібненою зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores