
Курка з солодким перцем та паприкою
Всі знають, що багато фахівців кажуть про найголовнішу гідність курки. Це тваринний білок. Користь курки дуже велика для організму людини. Не дарма виробництво курятини з кожним роком стає все більш популярним. Куряче м'ясо - це дієтичний продукт. Не дарма тим, хто намагається схуднути або ж просто тримати вагу в нормі, радять їсти на вечерю саме куряче м'ясо. Але й окрім білка в курячому м'ясі дуже багато фосфору. Вона навіть може позмагатися з морепродуктами в цьому. А це теж важливо. Але і це ще не все. У курячому м'ясі дуже багато вітамінів різних груп. Тому приготувавши навіть таку страву як курка з перцем, ви отримаєте не тільки задоволення від смачної їжі, але і насититеся вітамінами.
Ingredients
Курячі стегенця
4 шт.
Перець болгарський
4 шт.
Олія оливкова
50 мл.
Цибуля червона
1 шт.
Вино біле сухе
100 мл.
Бульйон курячий
500 мл.
Вершки 10%
50 мл.
Паприка
1 ч. л.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Preparation steps
01
У каструлі обсмажити на олії курячі стегенця, до золотистої скоринки. Готові стегенця витягнути з каструлі, перекласти на тарілку.
02
У цій же каструлі обсмажити подрібнену цибулю, до м'якого стану, після додати подрібнений соломкою перець, додати сіль і перець. Тушкувати, постійно помішуючи, протягом 3 хвилин, влити вино, тушкувати до повного випаровування вина.
03
Влити в каструлю бульйон, покласти паприку, курячі стегенця з тарілки, накрити каструлю кришкою, тушкувати протягом 25 хвилин.
04
Потім, бульйон злити в блендер, викласти в блендер також кілька шматочків перцю, влити вершки, подрібнити всі інгредієнти в блендері в соус.
05
Подавати курку з тушкованим перцем і соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores