
Курячий рулет з начинкою з рису і нуту
Курячі рулети - це цікавий варіант приготування самого дієтичного з усіх видів м'яса. Їх можна відварювати, запікати. У запропонованому рецепті рулетики з курячого філе обсмажують на оливковій олії до золотистої скоринки. Куряче філе - багате джерело легкозасвоюваних білків, мінералів і вітамінів. До того ж, за мінімальним змістом холестерину воно поступається тільки рибі. Для того, щоб начинити курячі рулети, насправді підходять найрізноманітніші інгредієнти: гриби, овочі, горіхи, сухофрукти, омлети, сир. Спробуйте зробити начинку, використовуючи такі продукти: нут, рис, помідори, цукіні і сир. Смачно, корисно і ситно!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Fillet
2 шт.
Long Grain Rice
200 г.
Chickpea
200 г.
Pink Tomato in Packing
2 шт.
Zucchini
2 шт.
Grana Padano 32% cheese
60 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Нут і рис окремо відварити до готовності.
02
Помідори і цукіні нарізати невеликими кубиками.
03
На сковороді розігріти олію і протушкувати на ній нут, рис, помідори і цукіні.
04
Сир натерти на середній тертці
05
Куряче філе промити і відбити. За смаком посолити і поперчити, зверху викласти тертий сир, а слідом викласти начинку. Філе згорнути рулетом і закріпити кінці зубочистками.
06
На сковороді обсмажити рулети на оливковій олії до золотистої скоринки.
07
Якщо начинка залишилася, то її можна подавати разом з рулетом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores