Курячий фарш із грибами - Image

Курячий фарш із грибами

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Курячий фарш із грибами - проста у приготуванні страва. При мінімумі витрачених зусиль і часу виходить дуже смачно і ситно. Курячий фарш і гриби - виграшне поєднання продуктів. Особливо гармонують з курячим фаршем шампіньйони. Запропонована страва має насичений оригінальний смак і апетитний запах. Приготування фаршу в домашніх умовах - нескладна маніпуляція. Незамінні помічники в цьому - блендер або м'ясорубка. Приготувавши власноруч курячий фарш із філе, Ви будете впевнені в його свіжості і якості. Страви з курячого фаршу готуються швидко, що дуже зручно для господині.

Ingredients

Куряче філе

500 г.

Гриби

350 г.

Цибуля

1 шт.

Часник

1 зубчик

Перець чилі

1 стручок

Соєвий соус

3 ст. л.

Лайм

2 шт.

Петрушка

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Preparation steps

01

Куряче філе подрібнити в блендері. Гриби нарізати дрібно.

02

Цибулю і часник нарізати дрібними кубиками. У чилі-перцю видалити насіння і нарізати дрібними кубиками.

03

Обсмажити цибулю, часник і чилі-перець. Додати курячий фарш, смажити 5 хвилин. Додати сіль і чорний мелений перець. Викласти в ємність.

04

Обсмажити печериці до рум'яного кольору. Влити соєвий соус і сік лайма. Перемішати і готувати ще близько 1 хвилини.

05

Додати фарш і січену зелень, сіль та перець. Перемішати, сформувати рулет.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min