Куряча печінка з грибами - Image

Куряча печінка з грибами

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

У цьому рецепті поєдналися два дуже корисних продукти - печінка і гриби. Страва з цих інгредієнтів здивує не лише чудовим смаковим поєднанням, але і подвійною порцією вітамінів. Для того, щоб печінка вийшла м'якою, її не слід переварювати. А в якості грибів можна використати усіма нами улюблені шампіньйони. Цей грибний делікатес відмінно поєднується із м'ясними стравами, і не тільки, його корисність не описати на одному аркуші паперу. Вже не терпиться спробувати? Не втрачайте час і готуйте разом з нами! Хороша їжа - запорука відмінного настрою на весь день. Переконайтеся в цьому самі! Користуйтеся нашим рецептом - і все неодмінно вийде!

Ingredients

Куряча печінка

500 г.

Гриби (печериці)

200 г.

Цибуля

1 шт.

Олія

5 мл.

Сіль

за смаком

Сметана

3 ст. л.

Preparation steps

01

Нагріти сковороду і налити соняшникову олію. На повільному вогні дати їй підігрітися. Цибулю почистити і нарізати. Потім висипати в сковорідку і смажити 5 хвилин.

02

Поки смажиться цибуля, треба встигнути підготувати гриби. Спочатку помити, а потім очистити гриби. Після, нарізати їх і додати до цибулі. Готувати ще 20 хвилин, доки рідина не випарується.

03

Курячу печінку обов'язково слід помити і очистити. Обсмажити на окремій сковороді на рослинній олії. Після того, як печінка стане готовою, додати її до печериць. Сюди ж додати сметану, сіль та інші приправи, які вам подобаються. Тушкувати 10 хвилин. Страва готова!

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Куряча печінка з грибами – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua