Креветки з ананасами в кокосовому соусі з карі - Image

Креветки з ананасами в кокосовому соусі з карі

Number of servings: 4Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Влаштувати вечерю за мотивами щедрою азіатської кухні можна спробувати і в домашніх умовах. Цей рецепт страви з креветками з японської кухні. В японській кухні практично всі страви подаються з яким-небудь соусом, або готуються в одному з них. Блюдо дуже ніжне за рахунок кокосового молока і має неповторний чудовий смак. При цьому готується легко і швидко. Готові креветки в кокосовому соусі з каррі рекомендується подавати як самостійно, так і з рисом. Креветки з ананасами в кокосовому соусі з каррі стануть справжньою окрасою будь-якого святкового столу.

Ingredients

Карі

2 ст. л.

Креветки очищені

500 г.

Молоко кокосове

400 мл.

Ананас

500 г.

Соус рибний

3 ст. л.

Цукор коричневий

2 ч. л.

Листя лайма

2 шт.

Листя базиліка

20 шт.

Перець чилі червоний

1 шт.

Олія рослинна

1 ст. л.

Preparation steps

01

Налити в сковороду олію, розігріти, висипати карі, обсмажити кілька хвилин.

02

Влити в сковороду кокосове молоко, покласти креветки. Ананас нарізати кубиками, також додати в сковороду. Додати в сковороду цукор, рибний соус і листя лайма.

03

Довести суміш на сковороді до кипіння, тушкувати протягом 3-5 хвилин. Зняти з вогню, при необхідності додати сіль. Додати листя базиліка. При подачі посипати чилі.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Креветки з ананасами в кокосовому соусі з карі – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua