
Котлети з креветок
Морепродукти - основний компонент в кулінарії японців. Їх можна зустріти в сирому, смаженому і вареному вигляді. Креветочні котлети є традиційною стравою японської кухні. Користь вживання креветок дуже велика. М'ясо креветок є зразком здорової їжі, воно корисне як дорослим, так і дітям. Вживання страв з креветок покращує імунітет, знижує простудні захворювання та захворювання органів дихання, позбавляє від алергії. Креветки покращують стан волосся, нігтів і шкіри. В якості гарніру до котлет з креветок найкраще подавати рис.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Shrimps 90/120
20 шт.
Crispy Fish Fillet
500 г.
Homemade Butter
100 г.
Tsar Khlib Creamy Bread 330g
100 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
1 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
200 мл.
Oat Flakes
50 г.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
50 мл.
Eco Ground Nutmeg
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Sesame
за смаком
Preparation steps
01
Розтопити вершкове масло, додати очищені креветки, обсмажити на слабкому вогні 2 хвилини. Креветки вийняти, масло заморозити в морозилці.
02
Хліб замочити в молоці. Рибне філе і хліб пропустити через м'ясорубку. Посолити. Креветки подрібнити, перемішати рибний і креветочний фарш з хлібом і яйцем. Додати перець і мускатний горіх.
03
Креветочне масло натерти на крупній тертці і додати у фарш. Перемішати фарш, зліпити невеликі котлетки. Обваляти їх у вівсяних пластівцях і кунжуті. Обсмажити до хрусткої скоринки на соняшниковій олії.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores