
Картопляні котлети з червоною квасолею
Любите картоплю і шукаєте нові варіанти її приготування? Приготуйте картопляні котлети з червоною квасолею. Картопля - улюблений багатьма овоч, а квасоля, завдяки безлічі корисних речовин, що входять до її складу, відноситься до дієтичних і лікувальних продуктів. Спеції: прованські трави, чорний мелений перець, мелений перець чилі зроблять котлетки дуже ароматними, а куркума додасть їм гарний колір. При приготуванні страви можна використовувати квасолю й іншого сорту, а не тільки червону. Основна вимога до квасолі в цьому рецепті в тому, щоб вона легко розварювалася і була смачною. Її бажано попередньо замочити на ніч.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
1 кг.
Carrots
3 шт.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
2 ст. л.
Aro Ground Red Chili Pepper 250g
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Carmencita Provence Herbs 20g
за смаком
Eco Turmeric 20g
2 ч. л.
Bread Crumbs
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Top Grade Wheat Flour
100 г.
Veres Red Beans 200g
100 г.
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
Preparation steps
01
Відварити квасолю до гарної м'якості. Картоплю відварити і остудити, підсушити. Моркву натерти. У розігрітій сковороді обсмажити моркву на олії, додати подрібнену цибулю, всипати куркуму. Додати також в сковороду всі спеції і трави. Перемішати.
02
З картоплі зробити пюре, можна використовувати блендер. Вмішати в картопляне пюре яйця, додати відварену квасолю, зажарку зі сковороди, всипати борошно. Ретельно перемішати всю суміш. При необхідності додати ще спецій. Після чого зробити з маси котлети, обваляти кожну в сухарях.
03
Обсмажити котлети на сковороді в олії на середньому вогні до золотистого кольору.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores