
Картопля по-корейськи
Все більшу популярність набувають страви Східної кухні. І якщо гарячі страви кавказців із телятини стали для нас вже майже як рідні, то наприклад страви корейської кухні тільки набирають обертів в популярності в наших краях. І мова йде не тільки про ті страви, які подаються в ресторанах і кафе. Все частіше почали готувати страви корейської кухні і в домашніх умовах. В цілому, корейська кухня - це досить гострі страви, як ви могли встигнути помітити. У приготуванні майже кожної страви використовуються прянощі, зокрема червоний перець. Саме через нього страви мають характерний червонуватий відтінок. Ця страва - не виняток.
Ingredients
Картопля
500 г.
Морква
1 шт.
Цибуля
1 шт.
Часник
2 зуб.
Перець червоний
за смаком
Кунжут
3 ст .л.
Соєвий соус
за смаком
Оцет
3 ст .л.
Олія
за смаком
Зелень
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю і моркву очистити і натерти на тертці для моркви по-корейськи. Часник дрібно порізати. Цибулю нарізати кільцями. Змішати моркву, часник і цибулю. Додати сіль і перець.
02
Закип'ятити 2 л. води і додати сіль, оцет і натерту картоплю. Варити 5 хвилин.
03
Готову картоплю відкинути на друшляк і дати охолонути.
04
Поставити масло на вогонь, додати кунжут і залити картоплю. Потім додати заправлену моркву. Додати соєвий оцет і зелень. Дати настоятися.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores