
Варення із апельсинових кірочок
Це варення порадує вас своїм ексклюзивним і незвичайним смаком. Неоціненним плюсом цього варення є те, що ви приготуєте повноцінне і до того ж вельми корисне варення з того, що у багатьох викидається. Адже не всі здогадаються варити варення з кірочок апельсина, а даремно. Адже не всі знають, що вітамін С, що міститься в м'якоті апельсина, присутній і в кірочках. Але так як їсти кірочки апельсина в чистому вигляді не зовсім прийнято, та й скажемо прямо несмачно, то їх просто викидають, а разом з ними у відро для сміття йдуть і вітаміни. Але наш рецепт стане впору економним господиням, які із відходів зможуть приготувати висококласне, смачне, а найголовніше корисне варення.
Ingredients
Апельсини
4 шт.
Цукор
300 г.
Вода
400 г.
Preparation steps
01
Зняти з апельсинів шкірку, нарізати на смужки шириною 1 см.
02
Залити водою на 2 години, злити і знову залити на 2 години. Повторювати процедуру протягом доби.
03
Потім скрутити кожну шкірку в спіральку і нанизати зубочисткою. Залити водою і кип'ятити 15 хвилин.
04
Змішати воду і цукор, довести до кипіння. У киплячий сироп опустити шкірки. Варити сироп 1,5 години.
05
Зняти шкірки зі зубочисток, скласти в банку і залити сиропом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores