
Домашня яєчна локшина
Ніщо так не піднімає настрій і не радує душу, як власноруч приготовані продукти, які ми звикли купувати. Коли ми беремо якийсь продукт з полиці магазину, то навіть не замислюємося, що це легко і швидко можна приготувати самому. Вам під силу порадувати рідних домашньою яєчною локшиною. Всього з трьох інгредієнтів у вас вийде чудовий і незвичайний гарнір. А головний плюс - ви знаєте, що в локшині тільки свіжі продукти і, як кажуть, ніякої хімії. Локшину можна подавати з будь-яким м'ясом або салатом - тут немає меж для польоту вашої фантазії. До того ж, кулінарія служить відмінним антистресом. Насолоджуйтесь!
Ingredients
Яйце
1 шт.
Борошно
200 г.
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Просіяти борошно на стіл, зробити в центрі заглиблення. Туди влити яйце і посолити.
02
Замісити круте тісто. Якщо тісто дуже м'яке, додати трохи борошна на стіл і продовжувати вимішувати. Якщо на тісті утворилися тріщини, то потрібно змочити руки водою і помісити тісто вологими руками.
03
Готове тісто розкачати в тонкий пласт, чим тонше, тим смачніше локшина.
04
Перед нарізкою необхідно визначитися з розміром і шириною локшини. Далі нарізати тісто на локшину.
05
Викласти нарізану локшину на серветку і дати їй трохи підсохнути протягом 30 хвилин.
06
Підсушена локшина готова до приготування. Її можна використовувати як самостійну страву або додавати під час приготування інших страв.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores