Холодний лимонний суп - Image

Холодний лимонний суп

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Холодний лимонний суп. Порятунок в спекотне літо. Насправді це – дуже смачний десерт, легкий і освіжаючий. У міру солодкуватий, з легкою кислинкою. Дуже ароматний і повітряний супчик кремоподібної консистенції. І готується дуже просто з мінімуму інгредієнтів. У каструлю з манною крупою, що вариться, можете додати терту цедру лимона, який залишиться після видавлювання з нього соку. Ласунам пропонується додати більшу кількість цукру. Прикрасити страву можете збитими з цукровою пудрою жирними вершками і гілочкою м'яти. Лимонну цедру, що залишилася, насипте поверх вершків. Ось такий незвичайний десерт зі звичайної манної каші.

Ingredients for the recipe

Provence Lemons Tablecloth 120x136cm
450.00

Provence Lemons Tablecloth 120x136cm

Ingredients

Provence Lemons Tablecloth 120x136cm

1 шт.

Terra Brand M Semolina 800g

2 ст. л.

Vash Tsukor Sugar 10kg

1 ст. л.

Chicken Egg C0 1pc

1 шт.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Змішати цукор, яєчний жовток, сік половини лимона. Збити міксером суміш до піни.

02

Налити в невелику каструлю 2 ст. води, поставити на вогонь, посолити, довести до кипіння. Додати в воду манну крупу, варити до повної готовності. Прибрати з вогню, дати час охолонути манній крупі, після чого обережно влити яєчну суміш, постійно помішуючи.

03

Поставити суп в холодильник на 2 години, при подачі розлити в тарілки, прикрасити шматочком лимона.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min