
Грецький салат з макаронами
Якщо ви прийшли з роботи , а в холодильнику порожнеча і ви не знаєте що б такого приготувати ситного , швидкого і смачного. Нема чого навіть собі голову морочити , якщо у вас є такий прекрасний рецепт приготування страви. Грецький салат з макаронами сьогодні відмінно складе вам компанію за вечерею. Макарони залишають тривале почуття ситості після вживання . Тому таке блюдо можна вживати в якості самостійного . Салат досить барвисто і яскраво виглядає , завдяки тому , що тут йде переплетення кольору - шматочки червоного помідора і темно -сині шматочки маслин і все це на білому тлі макаронів. До того ж , грецький салат з макаронами можна красиво прикрасити зеленню перед подачею - буде ще яскравіше.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pantanella Filini Pasta 500g
300 г.
Polan Pickled Cherry Tomatoes 660g
250 г.
Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g
100 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
30 мл.
Svet Cheese Feta Cheese 45%
200 г.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Макарони відварити до готовності в підсоленій воді. Помідори помити і розрізати на половинки.
02
Маслини нарізати скибочками. Сир фета нарізати кубиками.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію, перець і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores