Гірчичні стегенця - Image

Гірчичні стегенця

Number of servings: 6Cooking time: 50 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

У наш час курячі стегенця є дуже шанованою стравою. Їх зручно і готувати і їсти (мало кісток, смачне, ніжне м'ясо). Але просто смаженими стегенцями вже нікого не здивуєш. Гірчичні стегенця - це досить незвичайний і екзотичний варіант. Головну роль в цьому рецепті грає маринад з гірчиці і лимона. Гірчиця надає курячому м'ясу пікантно-гострий смак, а лимонний сік так добре доповнює її, що смак самих курячих стегенець кардинально змінюється. Просочені лимоном, гірчицею і перцем, стегенця виходять неймовірно соковитими, ніжними, але при цьому абсолютно не жирними. На гарнір до таких пікантних ніжок краще запропонувати картоплю або рис, а також легкий салат або овочеву нарізку.

Ingredients for the recipe

Packed Onion from 3kg
26.10 - 49.80

Packed Onion from 3kg

per 1 kg

Ingredients

Packed Onion from 3kg

6 шт.

Vinnytsia Mustard 125g

200 г.

Salt Egypt

1/3 ч. л.

Spice Allspice Ground

1 щіпка

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml

4 ст. л.

Salad Sunflower Oil 500ml

2 ст. л.

Basil in Pot

1 пучок

Parsley 70g

3 пучка

Garlic

3 зубчики

Preparation steps

01

Порізати стегенце. Змастити гірчицею, полити лимонним соком, додати перці і перемішати.

02

Накрити тарілкою і поставити зверху невеликий тягар. Дати промаринуватися 4 години.

03

Викласти в сковороду шар цибулі, зверху шматки курки, потім шар цибулі. Смажити на олії 45 хвилин. При подачі на стіл посипати січеною зеленню з часником.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min