Фрікасе з білої риби - Image

Фрікасе з білої риби

Number of servings: 4Cooking time: 50 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Фрікасе – французька страва, що складається зі шматочків смаженого або відварного білого м'яса з білим соусом і ароматними спеціями. Іншими словами, це повноцінне м'ясне рагу. З чого б не готувалося фрикасе, важливо дотримати всі технології приготування. Спочатку нарізані шматочки м'яса середнього розміру обваляти в борошні і злегка обсмажити, потім тушкувати їх в соусі (або в бульйоні) до повного приготування. У пропонованому рецепті ключовим інгредієнтом страви служить тріска. Філе тріски відрізняється своєю соковитістю і ніжністю, а лимонний сік як не є краще підкреслить пікантний аромат цієї білої риби. Кращий гарнір до фрикасе – відварений рис.

Ingredients for the recipe

Norven Cod Fillet without Skin Frozen 450g
368.70 - 449.10

Norven Cod Fillet without Skin Frozen 450g

450 g

Ingredients

Norven Cod Fillet without Skin Frozen 450g

600 г.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

200 мл.

Viennese Waltz White Semi-Sweet Wine 1l

200 мл.

Shallots 250g

3 шт.

Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg

1 шт.

Bay Leaf

1 шт.

7 Flour 1kg

2 ст. л.

Homemade Butter

60 г.

Parsley 70g

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Якщо філе заморожене, розморозити його і промити.

02

Нарізати його на порційні шматочки. За смаком посолити і поперчити і обваляти в борошні.

03

Розігріти сковороду і розтопити на ній вершкове масло (приблизно 30-40 г.). Обсмажити на олії рибу до золотистого кольору (приблизно 1-2 хвилини) з кожного боку. Потім викласти рибу на тарілку.

04

Цибулю-шалот очистити і дрібно нарізати.

05

Для соусу потрібно: збити вершки з яєчним жовтком. У широкому сотейнику розтопити масло, що залишилося і на середньому вогні спасерувати порізану цибулю-шалот.

06

Потім в сотейник додати вино і, збільшивши нагрівання, кип'ятити, поки рідина не випарується на третину.

07

Після чого додати лавровий лист і збиті вершки. Все посолити і поперчити за смаком. Перемішати і довести до кипіння.

08

Коли соус закипить, додати в сотейник смажене філе. Зменшити вогонь і протушкувати ще хвилин 8-10.

09

Після цього зняти з вогню і прикрасити страву січеную петрушкою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min