Ароматний свинячий язик - Image

Ароматний свинячий язик

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 45 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Ароматний свинячий язик - це не тільки закуска або інгредієнт для бутерброда, а й відмінне доповнення до гарніру. Страва вважається делікатесом, тому радимо підійти до її приготування з усією душею. М'ясо наситить ваш організм силами і білками, порадувавши душу своїм смаком. Таке м'ясо можна сміливо брати з собою в дорогу або ж для обіду на роботу. Особливо люблять свинячий язик чоловіки. Ви легко можете порадувати свого коханого такою стравою власного приготування. Повірте, він ще довго цього вам не забуде. Адже любов чоловіка потрібно підтримувати різою смакотою. Тому продовжуйте протоптувати дорогу до серця милого через його шлунок!

Ingredients for the recipe

Pork Tongue
178.40 - 214.00

Pork Tongue

per 1 kg

Ingredients

Pork Tongue

600 г.

Fresh Thyme 50g

2 г.

Bay Leaf

2 шт.

Homemade Butter

50 г.

Salt Egypt

за смаком

Triuga Herbal Ayurvedic Oil Jasmine and Ginger Root 100ml

за смаком

Preparation steps

01

Свинячі язики вимити, помістити в киплячу воду, варити хвилин 5 і потім злити цю воду.

02

Помістити свинячі язики в нову чисту гарячу воду з лавровим листом, корнем імбиру, посолити воду і варити на середньому вогні 1,5 години.

03

Готові свинячі язики помістити в холодну воду на 1 хвилину, щоб було легше їх очистити від плівки.

04

Очищені язики нарізати на часточки завтовшки близько 5 мм.

05

Форму для запікання змастити вершковим або соняшниковим маслом і укласти в неї свинячі язики в кілька шарів один на інший, додати гілочки свіжого чебрецю. Зверху вкрити язики скибками вершкового масла і посипати сіллю. Помістити форму в духовку на 15 хвилин при 150°C.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min