
Рибний салат з рисом і сиром
Салати з рибних консервів давно стали непереможним хітом серед застільних страв. І не дивно: прості в приготуванні і недорогі за складом, вони завжди радують багатим смаком і ефектним виглядом. Пропонований рибний салат по достоїнству заслуговує стати однією з найвдаліших інтерпретацій відомого кожному українцю салату «Мімоза». Особливість його в тому, що відварну картоплю замінюємо рисовою крупою. Переважніше використовувати розсипчастий пропарений рис: він не буде злипатися і після варіння кожне зернятко залишиться цілісним і пружним. Що стосується подачі – тут вже справа Вашої фантазії: укласти салат шарами як класичну «Мімозу», або просто змішати всі інгредієнти і заправити майонезом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Rizzoli pickled anchovy 40g
200 г.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
100 г.
Steamed Rice
50 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
30 г.
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
З риби злити рідину або олію. Сир натерти на крупній тертці.
02
Рис відварити в підсоленій воді. Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores