
Десертний кардамоновий крем
Як відомо: креми - найніжніші десерти. Першим десертним кремом були вершки, збиті з цукром. Цими ласощами ми зобов'язані середньовічній Франції. Сьогодні перелік десертних кремів дивує своєю різноманітністю: молочні, вершкові, фруктово-яєчні і фруктово-вершкові. У цьому переліку ми знайдемо і десертний кардамоновий крем. Щоб надати особливу пікантність цьому крему, у нього додають трохи коньяку. Додадуть свої смакові нотки і прянощі, що входять до складу крему: кардамон і кориця. Поділиться з ним своїм ароматом мед. Готовий крем потрібно розкласти порційно в підходящі формочки, креманки і поставити в холодильник. За бажанням можна прикрасити десерт тертим шоколадом, цукатами або подрібненими горіхами.
Ingredients
Вершки
300 мл.
Кардамон мелений
1 ст. л.
Коньяк
1 ст. л.
Мед
2 ст. л.
Кориця мелена
1/3 ч. л.
Сік лимонний
1 ч. л.
Preparation steps
01
У вершки додати лимонний сік і збити.
02
Мед розігріти і додати в нього коньяк, корицю і кардамон.
03
Збити всі інгредієнти разом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores