Солодкий соус чилі - Image

Солодкий соус чилі

Number of servings: 2Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Соус - це унікальна страва. Хоч її і не використовують, як повноцінну, але вона чудово підходить для будь-якого гарніру. Соуси використовують як для звичайної вечері, так і іноді подають до святкового столу. Наш запропонований соус з гоструватого перцю чилі, але з додаванням цукру. Всі знають гострий смак цього перцю, його пряний запах, цукор трохи розбавляє концентрацію гостроти і робить соус більш м'яким. Але разом з цим перець чилі багатий вітамінами С і А. Подавати на стіл його можна відразу з гарніром на одній тарілці. А можна подати в окремій невеликій тарілочці.

Ingredients

Перець чилі

4 шт.

Часник

2 зуб.

Вода

200 мл

Вино біле сухе

50 мл

Цукор

100 г

Сіль

5 г

Крохмаль кукурудзяний

10 г

Preparation steps

01

Перці чилі помити, видалити хвостики. Часник очистити від лушпиння. У блендері подрібнити чилі і часник до однорідної маси.

02

У сотейнику довести до кипіння 150 мл. води і вино. Додати цукор, сіль і пюре з чилі з часником. Варити близько 3 хвилин.

03

У невеликій мисці змішати крохмаль з 50 мл. води, розмішати. Вилити суміш у соус і готувати приблизно 1-2 хвилини, поки соус злегка не загусне. Охолодити і подавати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Chocolate Prune

Chocolate Prune

9

30 min

Солодкий соус чилі – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua