
Курячий бульйон із водоростями норі
Цей суп позичив ідею у Східної кухні. Адже водорості додають у страви далеко не у всіх країнах світу. Але також далеко не всі знають, що вони досить смачні, дуже ароматні і надають страві незвичайний, але приємний смак. Не забуваємо і про те, що водорості - це природне джерело йоду для організму. Крім водоростей у страві ще багато корисних продуктів. Адже в кожному овочі є свої вітаміни і мінерали, які так потрібні нам в різні пори року. І хоча бульйон виходить не дуже то і жирний, але при цьому він чудово підійде як перша страва на сімейний обід. Адже рідке потрібно їсти щодня, а такий суп - це і смачно, і цікаво, і різноманітно.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick
1,5 кг
Celery Stalk
0,5 шт.
Young Onions
1 шт.
Carrots
1 шт.
Chumak Tomato Paste 25% 300g
1 ст. л.
Katana Dried Nori Seaweed for Sushi 10 Sheets
10 г.
Bay Leaf
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Kamis Black Pepper Pea Spices
5 шт.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно помити курку, залити двома літрами води, покласти в каструлю. До курки додати цибулину, моркву та стебло селери.
02
Потім довести воду в каструлі до кипіння, далі зменшити вогонь. Кинути в бульйон чорний перець, попередньо розкришивши його в ступці, лавровий лист, додати томатну пасту. Варити ще 15 хвилин, потім посолити за смаком і процідити.
03
Нарізати водорослі норі соломкою. Курячий бульйон подавати разом із водоростями.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores