
Чатні з буряка
Чатні являють собою традиційні індійські приправи, які відтіняють смак основних страв. Має насичений колір і однорідну консистенцію, оскільки готується з фруктових та овочевих кубиків. Туди ж в обов'язковому порядку додається оцет і пряні спеції. Солодкі і приємні на смак чатні збуджують апетит. Також буває і гостра приправа, здатна доповнити негострі страви. Чим більше настояться чатні після приготування, тим краще. Однак при великому бажанні приправу можна відразу подати на стіл. Цей дивовижний густий східний соус гармонійно поєднує в собі солодкість фруктів, оцтову кислинку і пряний овочевий аромат. Смачно, незвично, екзотично. Спробуйте.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beetroot
400 г.
Packed Onion from 3kg
3 шт.
Mengazzoli Red Wine Vinegar 1l
200 мл.
Auchan Clove 10g
3 шт.
Mriya Black Pepper Peas 20g
6 шт.
Raisins
5 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
5 ст. л.
Spice Ground Ginger
0,25 ч. л.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Буряк промити і варити в каструлі в підсоленій воді хвилин 20 після закипання.
02
Після чого буряк почистити і нарізати кубиками.
03
Цибулю очистити від лушпиння і нарізати півкільцями.
04
Яблука промити, вирізати насіння і нарізати кубиками.
05
У каструлі довести до кипіння винний оцет, додати в нього гвоздику і перець горошком.
06
Потім додати в каструлю цибулю і яблука, варити протягом 10-12 хвилин.
07
Далі додати буряк, родзинки, приправити імбиром, цукор та сіль - за смаком. Все варити ще хвилин 15, після гвоздику і перець горошком прибрати.
08
Готову страву розкласти по банках і герметично закрити кришками.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores