
Халва з моркви
Халва - це дуже смачний східний десерт. Мало хто знає історію виникнення халви. А між тим перші згадки про ці солодощі датуються п'ятим століттям до нашої ери. Батьківщиною халви вважається найкрасивіша країна сходу, країна зі своїми унікальними традиціями - Іран. Іран тоді називався Персією. Це була найпотужніша держава. Потім халва зі своєї батьківщини пошириться на весь світ. І кожна країна винайде свій вид халви. І ми представляємо вам рецепт унікальної халви з моркви. Така халва виникла і дуже поширена в Індії. Її ще й називають індійська халва. Вона має приголомшливий ніжний смак. А ще халва неймовірно корисна, завдяки високому вмісту моркви в ній.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Carrots
350 г.
Homemade Butter
200 г.
Packaged Semolina
30 г.
Raisins
50 г.
Dried Cashews
50 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
250 мл.
Milk 2.5% 900g
250 мл.
Eco Cardamom 6g
10 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Preparation steps
01
Дрібно натерти моркву. Розігріти сковороду з вершковим маслом. Обсмажити кардамон, моркву і цукор, постійно помішуючи.
02
Додати манну крупу, дрібно нарізані кешью і родзинки. Залити все сумішшю молока і вершків. Варити 1 годину, помішуючи.
03
Морквяну масу помістити у форму, дати охолонути і відправити в холодильник.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores