
Карамельний соус
Приготувати десерт - це дуже відповідальна справа, але скажемо відверто, що не менш відповідальна справа приготувати правильний соус до цього самого десерту. Тому сьогодні ми з радістю готові вам представити рецепт приготування карамельного соусу. Цей солодкий соус відмінно підійде майже до всіх десертів, млинців і оладок, сирників, фруктових десертів, морозива. До речі, цей смачний, солодкий, густий соус з вершково-масляним ароматом можна використовувати замість згущеного молока. За смаком він нагадує смак цукерок «Іриска». Смак соусу безпосередньо залежить від того, до якого кольору доведена карамель. Якщо довести карамель до червоно-коричневого кольору, то соус трішки буде гірчити, втім це на любителя.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Litniy Med Honey 750g
0,5 склянки
Homemade Butter
50 г.
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
150 г.
Boiled Condensed Milk
1 банка
Preparation steps
01
У каструлі змішати до однорідної маси мед, вершкове масло і коричневий цукор.
02
Поставити на вогонь і довести до кипіння, помішуючи кип'ятити близько 2 хвилин.
03
У масу додати згущене молоко, перемішати і тримати на вогні ще 1-2 хвилини до загустіння.
04
Потім вилити в скляну ємність і зберігати в холодильнику до моменту використання.
05
Подавати з фруктами або з пирогом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores